De beste matpakkene hittil

Jepp, de laget jeg i dag. Hvor bildene er? Neida, det ble ikke tatt noen bilder. Jeg var ute og lette etter savnede Sigrid i går, og laget matpakkene i en fei før jeg dro ut for å lete. Vi gjorde et funn som var interessant for politiet, så vi måtte vente til de fikk sjekket det ut. Da jeg kom hjem var det ikke tid til å ta bilder av matboksene og da matboksene kom hjem i dag var de helt tomme.
Men jeg kan jo fortelle hva jeg hadde sendt med.

Den ene boksen inneholdt rester av kjøttdeig med tomatsaus som vi hadde til middag i går, sammen med pasta formet som Lynet McQueen (veldig poppis), frømuffins med banan og pære. 

Matboks andre inneholdt Mini Fras fra Quaker, en liten flaske melk og smoothie som "frukt". Smopthie-flasken fra i går ble brukt som melkeflaske i dag. 

Fakta om Mini Fras:
♥ Lansert i februar 2008 som den første sunne frokostblandingen for barn på det norske markedet.
♥ Mini Fras består av små havre- og maisputer, som er farget med naturlig gulrotsaft.
♥ Ble best i test i Forbrukerrådets test av frokostblandinger for barn, og den eneste frokostblandingen i testen som hadde et akseptabelt sukkerinnhold. 
♥ Mini Fras inneholder kun 8,6% sukker. Til sammenligning inneholder de andre kornblandingene for barn på det norske markedet mellom 20% og 45% sukker.
♥ Den eneste frokostblandingen som er merket med nøkkelhull (som er en ordning som skal gjøre det enkelt for forbrukerne å spise sunnere. Kriteriene er utarbeidet av Nordiske næringsmyndigheter og Nordisk Ministerråd).
♥ Mini Fras inneholder 77% fullkorn
♥ På Mini Fras-eskene er det morsomme oppgaver for barn
♥ Mini Fras er det nyeste tilskuddet i Havre Fras-gruppen, som produseres av Quaker. Quaker ble grunnlagt i USA i 1877 og ble etablert i Skandinavia i 1995.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

matpakkemamma

matpakkemamma

33, Oslo

Mamma til to gutter, hvorav den eldste begynner på skolen nå i høst. Da jeg var liten hatet jeg matpakkene intenst, så jeg vil legge mye innsats i å lage spennende matpakker til mine gutter. Her vil jeg legge ut tips, bilder og oppskrifter jeg finner/prøver.

Kategorier

Arkiv

hits